Kategória:
Typ:
Poloha:
 
Štát
Kraj
Okres
Obec
Text:

Predaj: tehlový 3 izbový rodinný dom v obci Abaújkér, Maďarsko, pozemok 2 500m2

PDF  Tlačiť  Email
ID 6471
Galéria
Popis

Ponúkame na predaj veľmi pekný útulný rodinný dom v Maďarsku v obci Abaújkér s krásnou prírodnou scenériou v podnoží zemplínskeho pohoria. Dostupnosť je vo veľkej miere po diaľnici, teda doprava je veľmi komfortná.

Dom bol postavený v roku 2001. Steny sú z tehál, strop zo železobetónových prefabrikátov. Steny a strop sú zateplené. Zastavaná plocha je cca 80m2. V dome sú 2 izby, hala, kuchyňa, kúpeľňa a WC. Za domom je prístrešok na parkovanie auta. Dom je napojený na inžinierske siete: voda, elektrika, kanál, optický internet. Plynová prípojka je na pozemku. Kúrenie je lokálne pevným palivom. 
Rovinatý široký pozemok má rozlohu cca 2500m2 (25mx100). Záhrada je pekne upravená s množstvom mladých ovocných stromov (dule). Na konci záhrady tečie väčší potok využiteľný na polievanie záhrady.

Dom v súčasnosti nie je obývaný. Po stavebnej stránke je výbornom stave, vyžaduje si menšie nenáročné (estetické) stavebné úpravy.

Nehnuteľnosť je umiestnená v tichej lokalite obce s veľmi dobrými susedmi a s úžasným výhľadom na okolité vrchy. Je to výborné štartovacie miesto na výlety do prírody, hubárčenie, neďalekej Tokajskej oblasti... Teda kto hľadá kľud a idylu je to ideálne miesto.

Na nehnuteľnosti nie je žiadna ťarcha. Ponúkame odbornú pomoc pri realizácii kúpy, tlmočenie, vypracovanie kúpnopredajných zmlúv a zavkladovanie na katastri certifikovanou právnickou kanceláriou.

Cena nehnuteľnosti je 49 900,-EUR.

Podrobnosti
Obytná plocha80 
Celková plocha2500 
Miestnosti3
Materiáltehla
Spálne2
WC/Kúpelne1
Rok výstavby2001
Stavpôvodný stav
Mapa
Cena  49 900 € za celú nehnuteľnosť
Vybavenie
Poloha
ObecAbaújkér
OkresEncsi
KrajBorsod-Abaúj-Zemplén (Miskolc)
ŠtátMaďarsko
Maklér
Róbert Košč
Contact Image
Mobil: +421903657940
Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.

Záznamy
ID6471
Kategória Rodinný dom
Zobrazení 671