Kategória:
Typ:
Poloha:
 
Štát
Kraj
Okres
Obec
Text:

Predaj: 6 izbový rodinný dom bez investícii v obci Forró, sauna, veľká garáž, pozemok 2000m2

PDF  Tlačiť  Email
ID 6399
Galéria
Popis

Predáme pekný  priestranný rodinný dom vhodný aj ako dvojgeneračný v obci Forró v Maďarsku pri hlavnom ťahu z Košíc na Miškolc len 39km od hranice V súčasnosti je dostupnosť už aj po diaľnici, teda doprava je veľmi komfortná.

Dom bol postavený v deväťdesiatych rokoch z plynosilikátových kvádrov na pozemku o rozlohe cca 2000m2. Priečky sú tehlové. Stropy sú prefabrikované betónové. Zastavaná plocha je cca 130m2. V prízemí celého domu (130m2) je nadzemný suterén, v ktorom je garáž, sklad na palivové drevo, kotolňa na tuhé palivo, kotolňa na plyn, priestory bývalej predajne a výrobne syra s príslušnými miestnosťami a chodba.

Na prvé poschodie(130m2) vedie schodisko do predsiene, z ktorej sa otvára vstupná hala a z nej, kuchyňa s jedálňou, špajza, veľká obývačka, dve spálne, kúpeľňa s WC, šatník, schodisko na druhé poschodie. V centrálnej časti je klimatizácia.

Na druhom poschodí(130m2) sú 2 spálne s balkónom,  obývačka, kúpeľňa a WC, úložné priestory v podkrovných častiach.

V izbách sú plávajúce podlahy a koberce, v ostatných miestnostiach keramické dlažby. Dom pozostáva z: 2x kuchyňa, 2x kúpeľňa, 3x WC, 2x obývačka, 4x spálňa, fínska sauna so sprchou, garáž, kotolňa, sklady, balkón...

Za domom vo dvore sa nachádza pôvodný dom gazdovského typu, ktorý je v súčasnosti využívaný ako skladový priestor. Zároveň je tu aj obrovská garáž pre dve motorové vozidlá s bránou aj pre nákladné auto. Celý dvor je vydláždený zámkovou dlažbou a pred domom až po cestu je dlažba z prírodného kameňa. V zadnej časti pozemku je pekná udržiavaná záhrada s ovocnými stromami.

Dom v roku 2017 prešiel rekonštrukciou. Okná a vstupné dvere boli vymenené za plastové  so sieťkami. Fasáda domu je zateplená. Dom je napojený na všetky inžinierske siete plyn, kanalizácia, elektrika, obecná voda. Kúrenie je riešené radiátormi a v centrálnej časti na prvom poschodí je podlahové. Dom sa predáva s kompletným zariadením!

Pozemok má rozlohu cca 2000m2 a orientácia je východ západ. Nehnuteľnosť sa nachádza obci v tichom prostredí s výbornými susedmi a bez neprispôsobivých občanov.

V obci ako aj priľahlom meste Encs je plná infraštruktúra. Obchody, pošta, zdravotné stredisko, škôlky, školy, športoviská, reštaurácie, stavebniny, rôzne služby... Dopravná dostupnosť je vynikajúca či už autom cez diaľnicu alebo železnicou.  V meste a aj v okolí už vlastní nehnuteľnosti veľa slovenských rodín.

Kto hľadá nehnuteľnosť bez následných výrazných investícií, je tento dom s príslušenstvom k dispozícii, ktorý bude uvoľnený na jar 2023. Dom je potrebné vidieť!

Na nehnuteľnosti nie je žiadna ťarcha. Ponúkame odbornú pomoc pri realizácii kúpy, tlmočenie, vypracovanie kúpnopredajných zmlúv a podanie na katastri certifikovanou právnickou kanceláriou.

Cena nehnuteľnosti je 132 000,-EUR.

 

Podrobnosti
Obytná plocha300 
Celková plocha2000 
Miestnosti8
Materiáliný
Spálne4
WC/Kúpelne2
Rok výstavby2022
Stavkompletná rekonštrukcia
Mapa
Cena  132 000 € za celú nehnuteľnosť
Vybavenie
Poloha
ObecForró
OkresEncsi
KrajBorsod-Abaúj-Zemplén (Miskolc)
ŠtátMaďarsko
Maklér
Róbert Košč
Contact Image
Mobil: +421903657940
Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.

Záznamy
ID6399
Kategória Rodinný dom
Zobrazení 708