Kategória:
Typ:
Poloha:
 
Štát
Kraj
Okres
Obec
Text:

Predaj: 3 izbový rodinný dom v obci Abaújdevecser, Maďarsko, pozemok 2.600m2

PDF  Tlačiť  Email
ID 6318
Galéria
Popis

Predáme gazdovský rodinný dom v obci Abaújdevecser v Maďarsku pri hlavnom ťahu z Košíc na Miškolc len 27km od hranice. V súčasnosti je dostupnosť už aj po diaľnici, teda doprava je veľmi komfortná. Dom bol postavený približne v roku 1954. Zastavaná plocha je cca 140m2. V dome sú 3 izby, chodba, stajňa a veľká komora. Strop domu je drevený  z pekných hranolov a dosák. Kúrenie je riešené lokálne s pieckami na tuhé palivo. Na dom je napojená murovaná hospodárska budova o rozlohe cca 40 m2 (stajňa a skladové priestory). Stavba domu je postavená z váľkov. Nad celým objektom je drevený krov s eternitovou krytinou. Nehnuteľnosť je napojená na elektriku a obecný vodovod a prípojky na kanál a plyn. Na pozemku nachádza ešte niekoľko hospodárskych objektov a letná kuchyňa.

Dom si vyžaduje rekonštrukciu. Rozsiahly pozemok je so záhradou s ovocnými stromami a má rozlohu cca 2.600m2. Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej lokalite s dobrými susedmi. 

V obci sa nachádzajú dva kaštiele s nádherným parkom, ktorý je využívaný ako prírodný amfiteáter s bohatým arborétom, v ktorom sa organizujú kultúrne programy. Obec je prepojená s mestom Encs, v ktorom je plná infraštruktúra (obchody, školy, škôlky, pošta, reštaurácie, pekárne, zdravotné stredisko, lekárne, autobusová a železničná stanica, kúpalisko, stavebniny, pneuservis a iné služby, a mnoho iného...

V obci vlastní nehnuteľnosť už viac slovenských rodín. Ponúkame odbornú pomoc pri realizácii kúpy, tlmočenie, vypracovanie kúpnopredajných zmlúv a podanie vkladu do katastra certifikovanou právnickou kanceláriou.

Cena nehnuteľnosti je 22 500,- EUR.

Podrobnosti
Obytná plocha140 
Celková plocha2600 
Miestnosti3
Materiáliný
Spálne2
Rok výstavby2022
Stavpôvodný stav
Mapa
Cena  22 500 € za celú nehnuteľnosť
Vybavenie
Poloha
ObecEncs
OkresEncsi
KrajBorsod-Abaúj-Zemplén (Miskolc)
ŠtátMaďarsko
Maklér
Róbert Košč
Contact Image
Mobil: +421903657940
Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.

Záznamy
ID6318
Kategória Rodinný dom
Zobrazení 825