Kategória:
Typ:
Poloha:
 
Štát
Kraj
Okres
Obec
Text:

Rodinný dom Zemplénagárd - Maďarsko

PDF  Tlačiť  Email
ID 6665
Galéria
Popis

MAXEN Reality Centrum... ponúka na predaj 2 izbový rodinný dom dom v obci Zemplénagárd - Maďarsko. Rodinný dom je jednopodlažný,  čiastočne zrekonštruovaný  vo veľmi dobrom technickom stave , s možnosťou okamžitého nasťahovania. Stavba nehnuteľnosti sa uskutočnila v 1970 rokoch a v roku 2022-2023 prešla čiastočnou rekonštrukciou: oprava strechy, nové plastové okna dvoj sklo, nové exteriérové dvere, kúpeľňa: vybavená vaňou umývadlom a WC . Nehnuteľnosti je pravidelné opravovaný a udržiavaný súčasným majiteľom. Dom má chodbu, 2x veľké izby, veľkú kuchyňu, kúpeľňu s WC  a špajzu. Prístup na rovinatý pozemok v tvare obdĺžnika je kovovou bránou z asfaltovej komunikácie z prednej časti domu a je celý oplotený. Záhrada je zatrávnená, s novými ovocnými stromami. Obec je vzdialená 100 km od Košíc. Nehnuteľnosť je bez ťarchy, voľná do troch týždňov, predáva sa so zariadeným. Ceny nehnuteľnosti sa môžu meniť v súvislosti so zmenou kurzu v danom čase.  

Cena: 27 000 €

Plochy: pozemok 2200 m2, úžitková plocha 90 m2

Technický popis: Konštrukcia objektu - kváder, tehla. Strecha - stanová prikrytá pálenou škridlou na drevenom krove. Kúrenie - piecka na tuhe palivo, ohrev teplej vody je elektrickým bojlerom. Okná - plastové dvoj sklo. Dvere exteriérové nové plastové, interiérové dvere drevené. Podlahy - betón, dlažby. Voda - obecná, vŕtaná studňa . Kanalizácia - žumpa. Elektrická prípojka zavedená do domu vzduchom. Plynová prípojka na pozemku.

Výhody: Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je stanovená vlastníkom a zahŕňa poplatky: kúpna zmluva a overenie, zavkladovanie nehnuteľností prostredníctvom autorizovaného právnika, odovzdanie a prepis energií u dodávateľov, tlmočenie pred úradmi.  

Ďalšie informácie obdržíte telefonicky : + 421907979093

Váš spoľahlivý realitný maklér a poradca... 

Podrobnosti
Obytná plocha90 
Celková plocha2200 
Miestnosti2
Materiáliný
Spálne1
WC/Kúpelne1
Rok výstavby1970
Stavčiastočná rekonštrukcia
Mapa
Cena  27 000 € za celú nehnuteľnosť
Vybavenie
Poloha
ObecZemplénagárd
OkresBodrogközi
KrajBorsod-Abaúj-Zemplén (Miskolc)
ŠtátMaďarsko
Maklér
Oľga Židová Pribék
Contact Image
Telefón:+421 907 979 093
Mobil: +421 907 979 093
Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.

Záznamy
ID6665
Kategória Rodinný dom
Zobrazení 161