Kategória:
Typ:
Poloha:
 
Štát
Kraj
Okres
Obec
Text:

Rodinný dom Hejce - Maďarsko

PDF  Tlačiť  Email
ID 6662
Galéria
Popis

Na predaj 2 izbový vidiecky dom na celoročné bývanie v obci Hejce - Maďarsko. Hlavnú stavbu tvorí jednopodlažný vidiecky dom, čiastočne zrekonštruovaný  vo veľmi dobrom technickom stave , s možnosťou okamžitého nasťahovania. Stavba nehnuteľnosti sa uskutočnila v 1789 rokoch z kameňa, priečky dosahujú hrúbku 80 cm podľa Maďarských tradícii. V roku 2013 prešla rekonštrukciou: výmena celej strešnej konštrukcie a krytiny,  výmena okien, nová kúpeľňa, nová elektroinštalácia, výmena vodovodných potrubí. Steny izieb sú vymaľované. Prístup na mierne svahovitý pozemok v tvare obdĺžnika je kovovou bránou z asfaltovej komunikácie z prednej časti domu. Pozemok je celý oplotený.   Parkovanie je možné na dvore, alebo pred domom. Obec je vzdialená od hraničného priechodu Milhosť 20 km, s počtom obyvateľov 280. Nehnuteľnosť je bez ťarchy, voľná po dohode, spravidla do troch týždňov a predáva sa čiastočne zariadený. Ceny nehnuteľnosti sa môžu meniť v súvislosti so zmenou kurzu v danom čase. 

Cena: 72 500 €

Plochy: Pozemok  1100 m2, úžitková plocha 100 m2.

Popis miestnosti :  2x kuchyňa, 2x izba, kúpeľňa s WC a chodba. Podkrovie: využívané na povalu. 

Technický popis: Konštrukcia objektu - kameň . Strecha - sedlová na drevenom krove prikrytá strešnou krytinou BRAMAC. Kúrenie - pieckou. Okná a dvere - drevene. Podlahy - dlažby. Voda - obecná, ohrev teplej vody je elektrickým bojlerom. Kanalizácia - žumpa. Elektrická prípojka zavedená do domu vzduchom. 

Výhody: Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je stanovená vlastníkom a zahŕňa poplatky: kúpnopredajná zmluva a overenie, zavkladovanie nehnuteľnosti prostredníctvom autorizovaného právnika, odovzdanie a prepis energií u dodávateľov, tlmočenie pred úradmi.

Ďalšie informácie obdržíte telefonicky : +421907979093

Váš spoľahlivý realitný maklér a poradca ...

Podrobnosti
Obytná plocha100 
Celková plocha1180 
Miestnosti2
Materiáliný
Spálne2
WC/Kúpelne2
Rok výstavby1950
Stavčiastočná rekonštrukcia
Mapa
Cena  72 500 € za celú nehnuteľnosť
Vybavenie
Poloha
ObecHejce
OkresAbaúj-Hegyközi
KrajBorsod-Abaúj-Zemplén (Miskolc)
ŠtátMaďarsko
Maklér
Oľga Židová Pribék
Contact Image
Telefón:+421 907 979 093
Mobil: +421 907 979 093
Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.

Záznamy
ID6662
Kategória Rodinný dom
Zobrazení 227