Kategória:
Typ:
Poloha:
 
Štát
Kraj
Okres
Obec
Text:

Rodinný dom 2 izbový Gönc - Maďarsko

PDF  Tlačiť  Email
ID 6661
Galéria
Popis

Na predaj 2 izbový Rodinný dom dom v obci Gönc - Maďarsko. Hlavnú stavbu tvorí jednopodlažný rodinný dom, ktorý prešiel celkovou rekonštrukciou pred mesiacom. Rekonštrukcia obsahuje : nové plastové okná dvoj sklo, nové plastové exteriérové a interiérové dvere, nová kúpeľňa s vaňou a umývadlom a WC, nová dlažba, nová plávajúca podlaha, steny izieb sú vymaľované, nová elektroinštalácia... Vstup na pozemok je kovovou bránou z asfaltovej komunikácie v prednej časti domu. Blízko domu sú obchody, susedia a ľudia žijúci v okolí sú priateľsky.  Obec je vzdialená od hraničného priechodu Milhosť 11 km s počtom obyvateľov 1950. Ak máte záujem neváhajte a kontaktovať nás ešte dnes a začnite nový život. Nehnuteľnosť je bez ťarchy, voľná po dohode a predáva sa čiastočne zariadená. Zverejnené údaje v texte sú na základe informácií od vlastníka nehnuteľnosti. Ceny nehnuteľnosti sa môžu meniť v súvislosti so zmenou kurzu v danom čase.  

Cena: 59 500 €  

Plochy: úžitková plocha 102 m2

Popis miestnosti : chodba,  jedáleň + kuchyňa, 2x izba, špajza, kúpeľňa a samostatné WC.

Technický popis: Konštrukcia objektu: Murivo- zmiešaný materiál. Strecha: sedlová, prikrytá pálenou škridlou na drevenom krove. Okná: plastové dvoj sklo. Dvere: exteriérové plastové, interiérové dvere plastové. Podlahy: dlažby, laminátové. Kúrenie: kondenzačným kotlom. Voda: je z obecného vodovodu, ohrev teplej vody elektrickým bojlerom. Kanalizácia - verejná. Elektrická prípojka: zavedená do domu vzduchom.

Výhody: Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je stanovená vlastníkom a zahŕňa poplatky: kúpnopredajná zmluva a overenie, prostredníctvom autorizovaného právnika, odovzdanie a prepis energií u dodávateľov, tlmočenie pred úradmi. 

Ďalšie informácie obdržíte telefonicky : + 421907979093 

Váš spoľahlivý realitný maklér a poradca...   

Podrobnosti
Obytná plocha100 
Celková plocha
Miestnosti3
Materiáliný
Spálne2
WC/Kúpelne1
Rok výstavby1967
Stavkompletná rekonštrukcia
Mapa
Cena  59 500 € za celú nehnuteľnosť
Vybavenie
Poloha
ObecGönc
OkresAbaúj-Hegyközi
KrajBorsod-Abaúj-Zemplén (Miskolc)
ŠtátMaďarsko
Maklér
Oľga Židová Pribék
Contact Image
Telefón:+421 907 979 093
Mobil: +421 907 979 093
Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.

Záznamy
ID6661
Kategória Rodinný dom
Zobrazení 303