Kategória:
Typ:
Poloha:
 
Štát
Kraj
Okres
Obec
Text:

Rodinný dom Hollóháza - Maďarsko

PDF  Tlačiť  Email
ID 6658
Galéria
Popis

Na predaj 3 izbový rodinný dom s dvoma bytovými jednotkami v obci Hollóháza - Maďarsko. Hlavnú stavbu tvorí jednopodlažný rodinný dom, nepodpivničený, postavený v 1960 rokoch, v roku 2022 prešla kompletnou rekonštrukciou: nová strecha, nové eurookná dvoj sklo, nové exteriérové a interiérové dvere, nová kuchynská linka, kúpeľňa: vybavená novým sprchovacím kutom, umývadlom, WC, nová elektroinštalácia, nové podlahy, dlažby... Byt číslo 1 má 1x izbu, kuchyňu, kúpeľňu a WC. Byt číslo 2 má 2x izbu, kuchyňu, kúpeľňu a WC. Prístup na mierne svahovitý pozemok v tvare obdĺžnika je drevenou bránou z asfaltovej komunikácie v prednej časti domu. Pozemok je celý oplotený, delený na časť predzáhradka, dvor predný a dvor zadný, zatrávnená záhrada vysadená ovocnými stromami. Parkovanie je možné na dvore, alebo pred domom. V obci žije 830 obyvateľov je situovaná v tichom prostredí a je vzdialená 7 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko. Nehnuteľnosť  je bez ťarchy, voľná ihneď a predáva sa čiastočne zariadený, ( podľa dohody ). Ceny nehnuteľnosti sa môžu meniť v súvislosti so zmenou kurzu v danom čase. 

Cena: 105 000€  

Plochy: Pozemok  1000 m2, úžitková plocha 120 m2.

Technický popis: Konštrukcia objektu - kameň, tehla. Strecha - sedlová na drevenom krove prikrytá plechovou strešnou krytinou. Kúrenie - sálavými panelmi, ohrev teplej vody je elektrickým bojlerom. Okná a dvere - nové euro okná. Podlahy - dlažby, plávajúca podlaha. Voda - obecná. Kanalizácia - žumpa. Elektrická prípojka zavedená do domu vzduchom. Celkový stav nehnuteľnosti: veľmi dobrý technický stav. 

Výhody: Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je stanovená vlastníkom a zahŕňa poplatky: kúpnopredajná zmluva a overenie, zavkladovanie nehnuteľnosti prostredníctvom autorizovaného právnika, odovzdanie a prepis energií u dodávateľov, tlmočenie pred úradmi.

Ďalšie informácie obdržíte telefonicky : +421907979093

Váš spoľahlivý realitný maklér a poradca 

Podrobnosti
Obytná plocha120 
Celková plocha1000 
Miestnosti3
Materiáliný
Spálne2
WC/Kúpelne2
Rok výstavby1960
Stavkompletná rekonštrukcia
Mapa
Cena  105 000 € za celú nehnuteľnosť
Vybavenie
Poloha
ObecHollóháza
OkresSátoraljaújhelyi
KrajBorsod-Abaúj-Zemplén (Miskolc)
ŠtátMaďarsko
Maklér
Oľga Židová Pribék
Contact Image
Telefón:+421 907 979 093
Mobil: +421 907 979 093
Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.

Záznamy
ID6658
Kategória Rodinný dom
Zobrazení 269