Kategória:
Typ:
Poloha:
 
Štát
Kraj
Okres
Obec
Text:

Predaj: 5 izbový rodinný dom po kompletnej rekonštrukcii, zariadený, garáž, Encs, Maďarsko

PDF  Tlačiť  Email
ID 6452
Galéria
Popis

Exkluzívne ponúkame napredaj luxusný priestranný rodinný dom za cenu panelového bytu! Dom sa nachádza v meste Encs v Maďarsku pri hlavnom ťahu z Košíc na Miškolc len 39km od hranice V súčasnosti je dostupnosť už aj po diaľnici, teda doprava je veľmi komfortná.

Dom bol postavený v deväťdesiatych rokoch z plynosilikátových kvádrov na pozemku o rozlohe cca 800m2. Priečky sú tehlové. Stropy sú prefabrikované betónové. Zastavaná plocha je cca 110m2 a má 3 nadzemné podlažia, úžitková plocha cca 250m2. Dom nedávno prešiel kompletnou rekonštrukciou, kedy boli obnovené nie len technické veci ale dostal aj úplne novú architektúru s umeleckými prvkami, čo garantuje jeho jedinečnosť.

Dom pozostáva z troch nadzemných podlaží a pivnice.

- V prízemí domu nájdeme vstupnú chodbu, obývačku, jedáleň, WC, kuchyňu, z ktorej je východ na krytú terasu, garáž/dielňu.

- Na prvom poschodí sú tri veľké spálne, pracovňa, kúpeľňa, WC, priestranné balkóny a terasa.

- Na druhom poschodí – podkroví je jeden rozsiahly priestor a kúpeľňa s WC.    

V pivnici je viacero skladových miestností, kotolňa s kotlom na tuhé palivo ako aj kotol na plyn a samostatný plynový bojler na teplú vodu.

V zadnej časti pozemku je samostatná budova, v ktorej je garáž a sklad na záhradnú techniku. Okolo je pekná udržiavaná záhrada s ovocnými stromami.

Pri rekonštrukcii boli osadené unikátne izolačné okná a dvere tvarom a originálnou vitrážovou výplňou. Fasáda a podkrovie domu sú zateplené. Dom je napojený na všetky inžinierske siete plyn, kanalizácia, elektrika, obecná voda. Kúrenie je riešené radiátormi a v centrálnej časti na prízemí je podlahové. Dispozícia domu umožňuje ho pretvoriť aj na dvojgeneračný.

Dom sa predáva s kompletným zariadením s originálnymi kúskami nábytku!

Pozemok má rozlohu cca 800m2 a orientácia je východ západ. Nehnuteľnosť sa nachádza v najlukratívnejšej časti mesta Encs, v tichom prostredí s výbornými susedmi a bez neprispôsobivých občanov v blízkej dostupnosti k obchodom a službám.

V meste Encs je plná infraštruktúra. Obchody, pošta, zdravotné stredisko, škôlky, školy, športoviská, reštaurácie, stavebniny, rôzne služby... Dopravná dostupnosť je vynikajúca či už autom cez diaľnicu alebo železnicou.  V meste a aj v okolí už vlastní nehnuteľnosti veľa slovenských rodín.

Kto hľadá nehnuteľnosť bez následných investícií, je tento dom s príslušenstvom okamžite k dispozícii.

Na nehnuteľnosti nie je žiadna ťarcha. Ponúkame odbornú pomoc pri realizácii kúpy, tlmočenie, vypracovanie kúpnopredajných zmlúv a zavkladovanie na katastri certifikovanou právnickou kanceláriou.

Cena nehnuteľnosti je dohodou.

 

Podrobnosti
Obytná plocha250 
Celková plocha800 
Miestnosti5
Materiáltehla
Spálne5
WC/Kúpelne3
Rok výstavby2023
Stavkompletná rekonštrukcia
Mapa
Cena  1 € za celú nehnuteľnosť
Vybavenie
Počet garáží: 1
Poloha
ObecEncs
OkresEncsi
KrajBorsod-Abaúj-Zemplén (Miskolc)
ŠtátMaďarsko
Maklér
Róbert Košč
Contact Image
Mobil: +421903657940
Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.

Záznamy
ID6452
Kategória Rodinný dom
Zobrazení 624