Kategória:
Typ:
Poloha:
 
Štát
Kraj
Okres
Obec
Text:

Predaj: 3 izbový rodinný dom v obci Abaújdevecser, Maďarsko, pozemok 2.500m2

PDF  Tlačiť  Email
ID 6309
Galéria
Popis

Predáme gazdovský rodinný dom v obci Abaújdevecser v Maďarsku pri hlavnom ťahu z Košíc na Miškolc len 27km od hranice. V súčasnosti je dostupnosť už aj po diaľnici, teda doprava je veľmi komfortná. chodba, veľká komora a vchod do pivnice. Strop domu je drevený  z pekných hranolov a dosák. Kúrenie je riešené lokálne s pieckami na tuhé palivo. Na dom je napojená murovaná hospodárska budova o rozlohe cca 80 m2 v ktorej sú 4 miestnosti (od stajne až po skladové priestory). Z objektu je vytvorené schodisko do podkrovia so samostatným vstupom. Stavba domu je postavená z kameňa v dobrom a zdravom stave bez vlhkosti! Nad celým objektom je drevený krov s pálenou škridlou. Nehnuteľnosť je napojená na elektriku a obecný vodovod. Na pozemku nachádza ešte niekoľko hospodárskych objektov a obrovská klasická drevená stodola.

Dom je vhodný na chalupu ako aj na trvalé bývanie. Výhodou je, že nový majiteľ si ho vie upraviť podľa vlastných predstáv.
Rozsiahly pozemok je so záhradou s ovocnými stromami a má rozlohu cca 2.500m2. Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej lokalite s dobrými susedmi.
 

V obci sa nachádzajú dva kaštiele s nádherným parkom, ktorý je využívaný ako prírodný amfiteáter s bohatým arborétom, v Predáme gazdovský rodinný dom v obci Abaújdevecser v Maďarsku pri hlavnom ťahu z Košíc na Miškolc len 27km od hranice. V súčasnosti je dostupnosť už aj po diaľnici, teda doprava je veľmi komfortnáktorom sa organizujú kultúrne programy. Obec je prepojená s mestom Encs, v ktorom je plná infraštruktúra (obchody, školy, škôlky, pošta, reštaurácie, pekárne, zdravotné stredisko, lekárne, autobusová a železničná stanica, kúpalisko, stavebniny, pneuservis a iné služby, a mnoho iného...

V obci vlastní nehnuteľnosť už viac slovenských rodín.

Cena nehnuteľnosti je 28 900,-EUR

Podrobnosti
Obytná plocha110 
Celková plocha2500 
Miestnosti3
Materiáliný
Spálne2
WC/Kúpelne1
Rok výstavby2022
Stavpôvodný stav
Mapa
Cena  28 900 € za celú nehnuteľnosť
Vybavenie
Poloha
ObecEncs
OkresEncsi
KrajBorsod-Abaúj-Zemplén (Miskolc)
ŠtátMaďarsko
Maklér
Róbert Košč
Contact Image
Mobil: +421903657940
Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.

Záznamy
ID6309
Kategória Rodinný dom
Zobrazení 796