Kategória:
Typ:
Poloha:
 
Štát
Kraj
Okres
Obec
Text:

Predaj: *MAXEN*, Stavebný pozemok pri OC OPTIMA, 43 716 m2, Košice - Juh, lokalita VŠA

PDF  Tlačiť  Email
ID 5303
Galéria
Popis

MAXEN Reality Centrum ponúka na predaj  stavebný pozemok pri OC OPTIMA nachádzajúci sa v intraviláne mesta Košice, okres Košice IV, patriace do mestskej časti Košice – Juh, katastrálneho územia Južné mesto o výmere 43 714 m2 , lokalita VŠA a OC Optima.  Pozemky sú majetkovo vysporiadané vo vlastníctve jednej spoločnosti. 

Popis územia:

Uvedené územie pre budúcu výstavbu sa nachádza v zastavanom území vyššej občianskej vybavenosti, kde dané územie je zastavané obchodnými centrami Optima, Baumax, Hornbach, benzínovou čerpacou stanicou OMV a autopredajňou Citroen a Mazda. Uvedené obchodné centrá sú nízkej zástavby s dobudovanou infraštruktúrou.

Územie je vybavené dopravným napojením z ulice Moldavská svetelnou križovatkou a štvorprúdovou komunikáciou s odbočovaním na parkoviská Hornbach a Baumax. Taktiež je vybudovaná sieť peších a cyklistických komunikácií.
Podľa Územného plánu je využitie pozemkov určené pre občiansku vybavenosť polyfunkčnej plochy mestského a nadmestského občianskeho vybavenia a vyššieho športovo-rekreačného vibavenia. 


V rámci výstavby futbalového štadióna sa plánuje umiestnenie terminálu integrovanej koľajovej dopravy v jeho blízkosti, rozšírenie parkovísk pre futbalový štadión a športovú halu
Podmienky zástavby sú definované v záväzných regulatívoch pre usporiadanie územia

Inžinierske siete:

Všetky v dosahu na hranici pozemku

Cena DOHODOU. 

 

Podrobnosti
Obytná plocha43716 
Celková plocha43716 
Rok výstavby2013
Stavpôvodný stav
Mapa
Cena  1 € za m2
Vybavenie
Poloha
AdresaMoldavská cesta 
PSČ04001
ObecKošice - Juh
OkresKošice IV
KrajKošický
ŠtátSlovensko
Maklér
Iveta Baulovičová
Contact Image
Mobil: 0905 521 369
Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.

Záznamy
ID5303
Kategória Komerčná zóna
Zobrazení 1433