Kategória:
Typ:
Poloha:
 
Štát
Kraj
Okres
Obec
Text:

Predaj: 5 izbový priestranný, poschodový rodinný dom v obci Fancsal, Maďarsko, pozemok 1 100m2

PDF  Tlačiť  Email
ID 6398
Galéria
Popis

 

Predáme pekný  priestranný rodinný dom v obci Fancsal v Maďarsku pri hlavnom ťahu z Košíc na Miškolc len 36km od hranice V súčasnosti je dostupnosť už aj po diaľnici, teda doprava je veľmi komfortná.

Dom bol postavený v deväťdesiatych rokoch z tehloblokov na pozemku o rozlohe cca 1100m2. Priečky sú tehlové. Stropy sú prefabrikované betónové. Zastavaná plocha je cca 140m2. V prízemí celého domu(140m2) je nadzemná pivnica, v ktorej je garáž, sklad na palivové drevo, dielňa, kotolňa na tuhé palivo, kotolňa na plyn a ostatné skladové priestory.

Na prvé poschodie(140m2) vedie schodisko a cez priestrannú terasu je hlavný vchod do predsiene, z ktorej sa otvára vstupná hala a z nej, kuchyňa, špajza,  jedáleň, veľká obývačka, hosťovská izba, kúpeľňa s WC, šatník, východ na zadnú rozľahlú prekrytú terasu so schodmi do záhrady, schodisko na druhé poschodie.

Na druhom poschodí(80m2) je spálňa  s balkónom, detská izba, kúpeľňa a WC, úložné priestory.

V izbách sú dubové parkety a v ostatných miestnostiach keramické dlažby. Okná a vstupné dvere boli nedávno vymenené za plastové  so sieťkami a majú hliníkovými žalúzie. Nehnuteľnosť má všetky inžinierske siete. Ako plynový kotol tak aj kotol na tuhé palivo sú nové - dvojročné.

Dom je napojený na všetky inžinierske siete voda, plyn, kanalizácia, elektrika, obecná voda a má dva komíny. Pozemok má rozlohu cca 1100m2 a orientácia je východ západ. Nehnuteľnosť sa nachádza obci v tichom prostredí s výbornými susedmi a bez neprispôsobivých občanov!!!

V priľahlom meste Encs je plná infraštruktúra. Obchody, pošta, zdravotné stredisko, škôlky, školy, športoviská, reštaurácie, stavebniny, rôzne služby... Dopravná dostupnosť je vynikajúca či už autom cez diaľnicu alebo železnicou.  V meste a aj v okolí už vlastní nehnuteľnosti veľa slovenských rodín. Na nehnuteľnosti nie je žiadna ťarcha. Ponúkame odbornú pomoc pri realizácii kúpy, tlmočenie, vypracovanie kúpnopredajných zmlúv a podanie na katastri certifikovanou právnickou kanceláriou.

Cena nehnuteľnosti je 69 000,-EUR.


 

Podrobnosti
Obytná plocha300 
Celková plocha1100 
Miestnosti5
Materiáliný
Spálne4
WC/Kúpelne2
Rok výstavby2022
Stavkompletná rekonštrukcia
Mapa
Cena  69 000 € za celú nehnuteľnosť
Vybavenie
Poloha
ObecFancsal
OkresEncsi
KrajBorsod-Abaúj-Zemplén (Miskolc)
ŠtátMaďarsko
Maklér
Róbert Košč
Contact Image
Mobil: +421903657940
Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.

Záznamy
ID6398
Kategória Rodinný dom
Zobrazení 690