Kategória:
Typ:
Poloha:
 
Štát
Kraj
Okres
Obec
Text:

Predaj: STAVEBNÝ POZEMOK 2200m2 pre Rodinné domy a všetky IS, Košice - okolie

PDF  Tlačiť  Email
ID 6653
Galéria
Popis

Pokiaľ hľadáte veľkolepý, široký pozemok s ideálnymi rozmermi na výstavbu rodinného domu s rýchlym prístupom do CENTRA MESTA a na DIAĽNICU v obci pri KOŠICIACH a mal by pritom všetky inžinierske siete, tak práve tento pozemok Vás jednoznačne osloví. Dva veľmi pekné stavebné pozemky na okamžitú výstavbu rodinných domov je pre Vás výhodou.

MAXEN Reality Centrum so súhlasom majiteľa, ponúkame Vám STAVEBNÝ POZEMOK o rozlohe cca 2200m2 s ideálnymi rozmermi (cca 20mx110m) a jedinečnú príležitosť získať vlastný pozemok v nádhernej obci PERÍN-CHÝM katastrálne územie VYŠNÝ LÁNEC. Tento atraktívny pozemok je ideálnym miestom pre výstavbu vášho vysnívaného domova, ponúkajúceho súkromie, pohodu a príjemné bývanie.

 

Obec PERÍN-CHÝM katastrálne územie Vyšný Lánec a jej okolie ponúkajú množstvo možností na aktívny oddych a relaxáciu. V blízkosti sú krásne prírodné rezervácie, cyklistické a turistické trasy, ktoré vás inšpirujú k objavovaniu.

Nezmeškajte túto skvelú príležitosť vytvoriť si svoj vlastný domov v obci Perín-Chým na území Vyšný Láanec. Bezpečná a príjemná atmosféra tejto obce, Vám poskytne ideálne prostredie pre život. Ak sa chcete dozvedieť viac o tomto pozemku a jeho možnostiach, neváhajte nás kontaktovať.

Zodpovieme všetky Vaše otázky a poskytneme ďalšie podrobnosti. Už teraz sa tešíme na spoluprácu s Vami pri realizácii Vašich snov o vlastnom domove. Môžete kontaktovať maklérku: Eva Sajgóová 0905 592 984

 

ROZMERY A VÝMERA:

2200m2 ( 20m x 110m ) krásne veľké a ideálne rozmery pozemku na výstavbu väčšieho Rodinného domu so vstupom priamo z obecnej asfaltovej cesty s okamžitou možnosťou výstavby rodinného domu.

INŽINIERSKE SIETE:

Elektro rozvodná skriňa na pozemku

Vodovodná šachta s meračom na pozemku

Možnosť pripojenia na plyn pri plote

Studňa

Šachta( 2m x 2m)

 

CHARAKTERISTIKA:

prístupová cesta je upravená a široká z asfaltovej obecnej cesty

nové oplotenie pozemku

pozemok vyčistený a pripravený na výstavbu rodinného domu

vedľa seba sa nachádza druhý pozemok tiež na predaj o rozlohe 750m2 s rozmermi ( cca16m x 48m ) za 53.000 EUR so vstupom priamo z obecnej asfaltovej cesty s okamžitou možnosťou výstavby rodinného domu.

LOKALITA:

PERÍN - CHÝM obec Vyšný Lánec pokojná obec pri Košiciach 6km od konca diaľnice a priemyselného parku Kechnec 20km juhozápadne smerom od Košíc

 

OBČIANSKA VYBAVENOSŤ:

potraviny FRESH Kostol narodenia Panny Márie

Obecný altánok

Detské ihrisko

 

 

Cena je vrátane profesionálneho právneho servisu čo obnáša:  vypracovanie zmlúv, návrh vkladu do katastra, poplatky u notára, kupujúci hradí notársky poplatok spojený s elektronickým podaním na kataster notárkou, prípravy podkladov banke k hypotekárnemu úveru, ktorý Vám vybavíme ako pre Vás najvýhodnejší  z pomedzi všetkých bánk .Hypotekárne poradenstvo máte u nás ZDARMA aj v prípade, ak   nehnuteľnosť nekúpite z našej ponuky

Podrobnosti
Obytná plocha2200 
Celková plocha2200 
Materiáliný
Rok výstavby2024
Stavkompletná rekonštrukcia
Mapa
Cena  63 000 € za celú nehnuteľnosť
Vybavenie
Poloha
ObecPerín - Chym
OkresKošice - Okolie
KrajKošický
ŠtátSlovensko
Maklér
Eva Sajgóová
Contact Image
Mobil: +421 905 592 984
Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.

Záznamy
ID6653
Kategória Pozemok pre rodinné domy
Zobrazení 247